Όλσον: Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Μίντιλαντ επτά μήνες αφότου διαγνώστηκε με θρόμβωση στο κεφάλι

Όλσον: Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Μίντιλαντ επτά μήνες αφότου διαγνώστηκε με θρόμβωση στο κεφάλι

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΟΛΣΟΝ

bet365

Σπουδαία νέα χάρισε στους φίλους του ποδοσφαίρου ο Κρίστοφερ Όλσον, καθώς ο Σουηδός διεθνής ξεπέρασε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του και επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Μίντιλαντ επτά μήνες μετά την αρχική διάγνωση για θρόμβωση στον εγκέφαλο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η διοίκηση της Μίντιλαντ προέβη σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση, αναφέροντας πως ο διεθνής Σουηδός χαφ της, Κρίστοφερ Όλσον κατέρρευσε στο σπίτι του και μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο, όπου και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Το σοκ της είδησης έγινε ακόμα μεγαλύτερο τις επόμενες μέρες, αφού ο άλλοτε παίκτης των Άρσεναλ και Κράσνονταρ διαγνώστηκε εν τέλει με πολλαπλή θρόμβωση στον εγκέφαλο, γεγονός που τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης επ' αόριστον παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Επτά μήνες μετά, έφτασαν τα ευχάριστα νέα. Ο 29χρονος Σουηδός, έχοντας ανταποκριθεί στις θεραπείες, επέστρεψε από τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι του και πλέον, όπως ανακοίνωσε ο δανικός σύλλογος, έχει αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις με την ομάδα.

Σε δηλώσεις του στη σουηδική τηλεόραση, ο Όλσον εκμυστηρεύτηκε πως: «Θα πάρει χρόνο για να επιστρέψω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ», ενώ αποκάλυψε κι έναν νέο ιδιαίτερο στόχο του, να γράψει βιβλίο για αυτήν την πολύ δύσκολη εμπειρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα