Γιακουμάκης: Με δύο γκολ οδήγησε την Κρουζ Αζούλ σε νίκη με ανατροπή (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γιακουμάκης

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν αυτός που οδήγησε την Κρουζ Αζούλ στην ανατροπή μέσα στην έδρα της Πατσούκα, φέρνοντας στην ομάδα του τη νίκη με 4-2! Ο Ελληνας φορ πέτυχε 2 γκολ και έδωσε την ασίστ στην ανατροπή!

Στα πέντε γκολ έχει φτάσει ο Γιώργος Γιακουμάκης στη Liga MX Apertura, με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ, ενώ έχει και τρεις ασίστ σε μόλις οκτώ ματς!

Ο 29χρονος επιθετικός βοήθησε την ομάδα του να περάσει από την έδρα της Πατσούκα με 4-2, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με την άμυνά της να δέχεται δύο γκολ στο 12' και στο 42', αλλά εκεί ανέλαβε δράση ο Ελληνας φορ. Στο 45' έκανε το 1-2 και στο 55' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Φαραβέλι έφερε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους από την ασίστ του Γιακουμάκη κι ο Σεπούλβεδα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Η Κρουζ Αζούλ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα με 25 βαθμούς, ύστερα από 10 ματς, ενώ Τολούκα, Τίγκρες και Μοντερέι ακολουθούν έχοντας από 21 βαθμούς.

Τα γκολ του Γιακουμάκη:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα