Ρονάλντο: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με την Αλ Νασρ

Ρονάλντο: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με την Αλ Νασρ

Newsroom
cristiano_ronaldo_al_nassr

bet365

Η Αλ Νασρ έχει ξεκινήσει συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Η Αλ Νασρ επιθυμεί να διατηρήσει τον Κριστίανο Ρονάλντο στο ρόστερ της έχει ξεκινήσει συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου σταρ, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Παρά του ότι πλησιάζει τα 40, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν δείχνει να επηρεάζεται και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νίκολα Σκίρα, ο CR7 θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, παραμένοντας παίκτης της Αλ Νασρ.

Να θυμίσουμε ότι αν καταφέρει να παίξει στο Μουντιάλ του 2026, ο Ρονάλντο θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα συμμετάσχει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής, έχει συμμετάσχει σε πέντε διοργανώσεις (2006, 2010, 2014, 2018, 2022).

Με τη φανέλα της Αλ Νασρ, ο CR7 έχει βρεί δίχτυα70 φορές και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 77 αγώνες, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα