Το ταξίδι ξεκινάει: Στο 50 η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Conference League

Newsroom
novi
Μπορεί ο Παναθηναϊκός επί ελληνικού εδάφους να προβληματίζει, όμως η εικόνα του στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι άκρως αντίθετη σε σχέση με αυτή στη Super League.

Το «τριφύλλι» την Πέμπτη ξεκινάει το ταξίδι του στη League Phase του Conference League και έχει υψηλές βλέψεις σε μια διοργάνωση που είναι στα μέτρα του.

Το πρώτο εμπόδιο είναι Μπόρατς και οι «πράσινοι» φιλοδοξούν μέσα στην Μπάνια Λούκα να μπουν με το «δεξί» στη διοργάνωση για να ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16».

Για τον Παναθηναϊκό το «τρίποντο» της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που είναι άπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί αυτοσκοπό και θα φέρει πολλαπλά οφέλη.
Αρχικά θα βάλει τους «πράσινους» με το «καλημέρα» στο σωστό δρόμο της πρόκρισης. Παράλληλα, θα επαναφέρει τα «χαμόγελα» στην ομάδα και θα αποσυμπιέσει τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά την ήττα από την ΑΕΚ βρίσκονται υπό πίεση. Επίσης, θα φτιάξει την ψυχολογία όλων για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος ο Παναθηναϊκός λειτουργεί με σοβαρότητα στα ευρωπαϊκά ματς. Υπενθυμίζουμε ότι αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Άγιαξ νικώντας μέσα στο Άμστερνταμ και έφερε τα πάνω κάτω κόντρα στη Λανς στέλνοντας ένα από τα φαβορί του Conference League «σπίτι» τους.

Οι «πράσινοι» μετά την Μπόρατς έχουν στο πρόγραμμα το μεγάλο ματς με την Τσέλσι (23/10) στο ΟΑΚΑ και πλέον έχουν μοναδική ευκαιρία μέσα στην Βοσνία να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στη League Phase του Conference League.

Η απευθείας πρόκριση του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» του League Phase στο Conference League προσφέρεται στη Novibet σε μοναδική απόδοση 50!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα