Ετό: Νέα μπλεξίματα και εξάμηνη τιμωρία από τη FIFA

Ετό: Νέα μπλεξίματα και εξάμηνη τιμωρία από τη FIFA

Ετοό

bet365

«Καμπάνα» διάρκειας έξι μηνών δέχθηκε από τη FIFA ο Σαμουέλ Ετό, που ασκεί καθήκοντα Προέδρου της Ομοσπονδίας του Καμερούν.

Ο Σαμουέλ Ετό εξακολουθεί να τραβά την προσοχή για τους λάθος λόγους, αφ'ότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο θρύλος του Καμερούν που ασκεί καθήκοντα Προέδρου στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της πατρίδας του κατηγορείται για στημένα παιχνίδι και υποκίνηση βίας και παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει αρνητικά σε αρκετά επεισόδια.

Το τελευταίο εξ αυτών έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Κ20, όπου ο Ετό κρίθηκε ένοχος για «επιθετική συμπεριφορά και παραβίαση των κανόνων του Fair Play», ενώ φέρεται να επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα για μια απόφαση με την οποία δεν συμφωνούσε. H FIFA εξέτασε την υπόθεση και τον τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης παρουσίας σε όλους τους αγώνες κάθε εθνικής ομάδας του Καμερούν για τους επόμενους έξι μήνες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα