Ρονάλντο: Το νέο απίθανο ρεκόρ του Πορτογάλου και ο συγκλονιστικός πανηγυρισμός για τον πατέρα του

Ρονάλντο: Το νέο απίθανο ρεκόρ του Πορτογάλου και ο συγκλονιστικός πανηγυρισμός για τον πατέρα του

ronaldo

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για ακόμη μια φορά με τη φανέλα της Αλ Νασρ και σημείωσε ακόμα ένα τρομερό ρεκόρ, αφιερώνοντας μάλιστα το τέρμα του στον πατέρα του που θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

Ένα ακόμα γκολ με τη φανέλα της Αλ Νασρ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φώναξε και πάλι «παρών», καθώς σκόραρε απέναντι στην Αλ Ραγιάν και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

Ο 39χρονος «θρύλος» κατάφερε μάλιστα να σημειώσει ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ στην καριέρα του και να αποδείξει πως ακόμα και σε αυτήν την ηλικία, η κλάση και η ποιότητα του είναι τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν από τη... μάζα.

Με το γκολ του απέναντι στην Αλ Ραγιάν, ο Ρονάλντο έφτασε 441 γκολ στα 30's του και άφησε πίσω του τα 440 που είχε πετύχει στα 20's. Ένα στατιστικό που αποδεικνύει πως ο Πορτογάλος έγινε πιο «lethal» σε μεγαλύτερη ηλικία, σκορπώντας τον τρόμο στις αντίπαλες εστίες μετά τα υποτιθέμενα prime χρόνια του.

Για τον CR7 το γκολ αυτό είχε μεγαλύτερη σημασία, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του. Ο Πορτογάλος σταρ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πατέρα του που έχασε πριν από πολλά χρόνια, δείχνοντας με τα δάχτυλα του στον ουρανό, καθώς στις 30 του Σεπτέμβρη ο πατέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο θα είχε γενέθλια και θα συμπλήρωνε τα 72 του χρόνια.

«Το σημερινό γκολ έχει διαφορετική γεύση. Μακάρι να ήταν ζωντανός ο πατέρας του. Σήμερα θα είχε γενέθλια», δήλωσε ο Κριστιάνο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα