Αντρές Ινιέστα: Ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Newsroom
Αντρές Ινιέστα: Ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

bet365

Η «Relevo» αποκάλυψε ότι ο Αντρές Ινιέστα πρόκειται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών, απόφαση την οποία θα ανακοινώσει στις 8 Οκωβρίου στο πλαίσιο ενός event.

Ακόμα ένας θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δημοσίευμα της «Relevo» αναφέρει ότι ο Αντρές Ινιέστα έχει αποφασίσει να τερματίσει την πολυετή καριέρα του, σε ηλικία 40 ετών.

Ο ίδιος έχει μετακομίσει εδώ και χρόνια στην Ασία, καθώς το 2018 ξεκίνησε να αγωνίζεται για τη Βίσελ Κόμπε, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν παίκτης της Έμιρατς Κλαμπ, από την οποία έχει πλέον μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο θρύλος της Φούρια Ρόχα, που έχει σκοράρει ένα από τα σημαντικότερα γκολ της Εθνικής του, αυτό στον τελικό του Μουντιάλ 2010, θα ανακοινώσει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε event που θα παρευρεθεί στις 8 Οκτωβρίου. Η επιλογή ημερομηνίας δεν είναι τυχαία, καθώς παραπέμπει στο νούμερο της φανέλας του.

«Νιώθω ότι θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, μέχρι να νιώσω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να παίζω. Θα όμως να δοκιμάσω την τύχη μου και ως προπονητής και να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», είπε ο 40χρονος Ισπανός πριν λίγες εβδομάδες σε συνέδριο που είχε παρακολουθήσει στη Βαρκελώνη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα