Μαραντόνα: Εγκρίθηκε η μεταφορά της σορού σε μαυσωλείο

Newsroom
Μαραντόνα: Εγκρίθηκε η μεταφορά της σορού σε μαυσωλείο

bet365

Έπειτα από έγκριση δικαστηρίου στην Αργεντινή, η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα πρόκειται να μεταφερθεί σε μαυσωλείο σε κεντρική συνοικία του Μπουένος Άιρες.

Παρά την πρώτη απόφαση για τη μη μεταφορά της σορού του Ντιέγκο Μαραντόνα, το δικαστήριο του Σαν Ισίντρο εν τέλει έδωσε το πράσινο φως για την μεταφορά της σε μαυσωλείο στη συνοικία του Μπουένος Άιρες.

Η εν λόγω έγκριση ήρθε την παραμονή της έναρξης της δίκης μίας νοσοκόμας μέλους της ιατρικής ομάδας του Μαραντόνα, για τα αίτια του θανάτου του «θρύλου» της Αργεντινής. Μάλιστα, η κύρια δίκη που αφορά επτά γιατρούς προγραμματίστηκε για το Μάρτιο του 2025.

Σημειώνεται πως η νοσοκόμα Γκιζέλα Μαντρίντ η οποία από την αρχή δήλωσε ότι ακολούθησε αποκλειστικά και μόνο τις οδηγίες των ιατρών, απέκτησε το δικαίωμα να δικαστεί χωριστά από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα