Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA «ανοίγει» ειδικό μεταγραφικό παράθυρο το προσεχές καλοκαίρι

Newsroom
pagkosmio_kypello_syllogon

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η FIFA θα σημάνει την έναρξη μίας νέας μεταγραφικής περιόδου τις πρώτες μέρες του Ιουνίου 2025, με σκοπό να προωθήσει την μετακίνηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2025.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί... αλλαγμένο το προσεχές καλοκαίρι στις ΗΠΑ και η FIFA φαίνεται πως ετοιμάζει ακόμη μία διαφοροποίηση, αυτή τη φορά όσον αφορά την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Marca», το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού του 2025 θα «ανοίξει» από την 1η έως την 10η Ιουνίου, με σκοπό να ενθαρρυνθεί το πάρε-δώσε των παικτών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Κι αυτό, γιατί η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου, πέντε μέρες πριν την λήξη της εν λόγω περιόδου, ενώ ο τελικός θα γίνει περίπου έναν μήνα μετά, στις 13 Ιουλίου.

Η... ειδική μεταγραφική περίοδος της FIFA αφορά τους συλλόγους που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση προκειμένου να ενισχυθούν επί ίσοις όροις. Πάντως, μένει να φανεί εάν θα βρεθούν τελικά και χορηγοί για να χρηματοδοτήσουν το τουρνουά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα