Μπάλακ: «Η σύντροφος μου δεν ήταν φίλη του γιου μου»

Newsroom
Μπάλακ

bet365

Ο Μάικελ Μπάλακ ξεκαθάρισε τις φήμες γύρω από τη νέα του σχέση, δηλώνοντας ότι η σύντροφος του δεν είχε καμία σύνδεση με τον εκλιπόντα γιο του.

Με αφορμή την έκταση που πήρε η νέα του σχέση με τη Σοφία Σνέιντεραμ, ο άλλοτε θρύλος της Τσέλσι και της Μπάγερν, Μάικελ Μπάλακ, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις μέσω Instagram προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από την προσωπική του ζωή.

Ο πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής ξέσπασε κατά των ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι η 24χρονη σύντροφός του ουδέποτε ήταν φίλη του γιου του ή σχέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάλακ ανέφερε στη δημοσίευση: «Μετά τις πιο πρόσφατες εικασίες των Μέσων Ενημέρωσης, αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω την εξής διευκρίνιση: η σύντροφος της ζωής μου, η Σοφία, δεν είναι η πρώην κοπέλα του εκλιπόντος γιου μου, ούτε ήταν φίλη του. Θα κινηθούμε νομικά σχετικά με αυτά τα θέματα και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας».

Να θυμίσουμε πως ο γιος του Μάικελ Μπάλακ, έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2021 σε τροχαίο δυστύχημα στην Πορτογαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα