Championship: Ποινή οκτώ αγωνιστικών στον Όσμαγιτς για το δάγκωμα στον Όουεν Μπεκ

Newsroom
Πρέστον - Championship

bet365

H FA τιμώρησε τον Μιλούτιν Όσμαγιτς της Πρέστον μετά το δάγκωμά του στον Μπεκ της Μπλάκμπερν, επιβάλλοντάς του ποινή οκτώ αγωνιστικών με επιπλέον πρόστιμο 15.000 λιρών.

Ο επιθετικός της Πρέστον, Μιλούτιν Όσμαγιτς, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για τα επόμενα οκτώ παιχνίδια της ομάδας του, μετά το δάγκωμα στον Όουεν Μπεκ της Μπλάκμπερν, σε μία αναμέτρηση της Championship.

Η Ομποσπονδία ποδοσφαίρου των Άγγλων είχε ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του συνόλου του Τζον Γιούστας, μιάς και ο Μαυροβούνιος είχε δει μόνο την κίτρινη κάρτα μετά το περιστατικό

Στον 25χρονο παίκτη, ο οποίος παραδέχθηκε την κατηγορία για τη βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον αντίπαλό του, επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 15.000 λιρών.

Ο Οσμάγιτς δεν θα είναι διαθέσιμος για επιλογή μέχρι τον εντός έδρας αγώνα της Πρέστον για το πρωτάθλημα της Β' κατηγιρίας Αγγλίας, κόντρα στην Ντέρμπι το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα