Χορεύοντας με τη... βροχή: Ματς στην Ισπανία διεξήχθη κανονικά, ενώ η μπάλα με το ζόρι κυλούσε

Άρτεμις Κλεφτάκη
tarazona_real_union

bet365

Άξιο απορίας είναι πώς παίχτηκε ποδόσφαιρο στο ματς της Ταραζόνα με την Ρεάλ Ουνιόν για την 3η κατηγορία της Ισπανίας, αφού η μπάλα μετά βίας κινούνταν λόγω της έντονης βροχόπτωσης!

Χόρεψαν με τη βροχή οι ποδοσφαιριστές της Ταραζόνα και της Ρεάλ Ουνιόν την περασμένη Τετάρτη (02/10) σε ματς της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας, σε μία αναμέτρηση που δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ (0-0), μιας και η μπάλα... κολλούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το γήπεδο και οι παίκτες να δυσκολεύονται όχι μόνο να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά να κάνουν έστω τα βασικά.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, όπου σε κόρνερ που κέρδισε η Ρεάλ Ουνιόν η εκτέλεση έγινε με τα χίλια ζόρια, αλλά η μπάλα κουνήθηκε μόλις λίγα εκατοστά, με τον παίκτη να σηκώνει τα χέρια απορημένος (και αγανακτισμένος) προς τον επόπτη.

Το πιο παράξενο της υπόθεσης είναι ότι το ματς δεν ματαιώθηκε λόγω των δυσχαιρών συνθηκών, αλλά απεναντίας διεξήχθη κανονικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Για γκολ δεν γίνεται καν λόγος, αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι... αντιποδοσφαιρικό για να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Πάντως, το ισόπαλο 0-0 ευνόησε τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα