Στην Γιοχόρ της Μαλαισίας ο Γέσε

Newsroom
Στην Γιοχόρ της Μαλαισίας ο Γέσε

bet365

Στην Γιοχόρ από την Μαλαισία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Γέσε Ροντρίγκεθ, που κυκλοφορούσε ελεύθερος από τον Γενάρη.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η Γιοχόρ από την Μαλαισία, αφού κατόρθωσε να ντύσει στα χρώματά της τον πρώην παίκτη των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 31χρονος Ισπανός είχε μείνει ελεύθερος στις αρχές του έτους από την βραζιλιάνικη Κορίτιμπα κι έκτοτε αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αφότου πέρασε και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και οι επιλογές του πλέον περιορίστηκαν αρκετά, αποφάσισε για να μην μείνει ανενεργός για μεγαλύτερο διάστημα να πάει στην Γιοχόρ στην ήπειρο της Ασίας.

Στην Κορίτιμπα πήγε τον Σεπτέμβριο του 2023 κι έμεινε μόλις μέχρι τις αρχές Γενάρη πραγματοποιώντας έξι συμμετοχές και σκοράροντας ένα γκολ.

Υπενυθμίζουμε πως εκτός από την φανέλα των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, φόρεσε επίσης κι εκείνες των Λας Πάλμας, Στόουκ, Μπέτις και Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η ανακοίνωση της Γιοχόρ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα