Κούμας: «Τολμηρή η απόφαση του Αυγουστή να έρθει στην Εθνική, αλλά το ήθελε πραγματικά»

Κούμας: «Τολμηρή η απόφαση του Αυγουστή να έρθει στην Εθνική, αλλά το ήθελε πραγματικά»

Newsroom
giwrgos koumas
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, καλωσόρισε τον Σοφρώνη Αυγουστή, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, η οποία σε λίγη ώρα θα έχει την πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο των αγώνων του Nations League.

Τολημηρή χαρακτήρισε την απόφαση να αναλάβει την Εθνική Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, υποστηρίζοντας ότι ήταν κάτι που το ήθελε πραγματικά.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τον Σωφρόνη Αυγουστή, σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση και η πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Θεωρούμε τον Σωφρόνη άνθρωπο δικό μας, ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ένα γυρολόγο που εργάστηκε σε πολλές ομάδες, απέκτησε πολλή τεχνογνωσία και πάνω απ’ όλα έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει την Εθνική.

Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, ήταν τολμηρή απόφαση να έρθει, το ήθελε πραγματικά. Θα πάρει όλο τον χρόνο που θα χρειαστεί για να μας κάνει η Εθνική περήφανους. Έχει αυτό το εχέγγυο, με την συμπαράσταση όλων. Σαν ΚΟΠ θα κάνουμε ότι μπορούμε όπως πάντα, και οι ομάδες πρέπει να τον βοηθήσουν. Είναι η ευκαιρία να ξαναζωντανέψει η Εθνική μας. Εύχομαι καλή επιτυχία. Θέλουμε την στήριξη των ΜΜΕ, μας βοηθά η κριτική αλλά ο νέος προπονητής θα χρειαστεί τον χρόνο του»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα