Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Άντονι Στόουκς

Newsroom
Ο Αντονι Στόουκς του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Άντονι Στόουκς, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε περάσει για λίγο από τον Απόλλωνα Σμύρνης, καταδικάστηκε από Δικαστήριο του Δουβλίνου για ναρκωτικά και επικίνδυνη οδήγηση, αλλά πλήρωσε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή και της εκδίκασης της έφεσης.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον 36χρονο πρώην διεθνή Ιρλανδό ποδοσφαιριστή, Άντονι Στόουκς, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2018 ως το καλοκαίρι του ίδιου έτους είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιώντας τέσσερις εμφανίσεις.

Στον Στόουκς επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών από Δικαστήριο του Δουβλίνου έπειτα από κατάσχεση κοκαΐνης αξίας 4.000 ευρώ και καταδίωξη με αυτοκίνητο στους δρόμους της ιρλανδικής πρωτεύουσας.

Ο Στόουκς, ο οποίος πιάστηκε να οδηγεί με 160 χλμ την ώρα βρισκόμενος πάνω από το επιτρεπόμενο όριο κατανάλωσης αλκοόλ, παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο όχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Ιανουαρίου του 2023. Παράλληλα στον Στόουκς επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης οδήγησης για πέντε έτη.

Ο Στόουκς κατέθεσε εγγύηση 1.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή και της εκδίκασης της έφεσης που έχει ασκήσει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα