ΠΑΟΚ: Τι κρύβει η πολύωρη τηλεδιάσκεψη Σαββίδη – Κατσαρή

ΠΑΟΚ: Τι κρύβει η πολύωρη τηλεδιάσκεψη Σαββίδη – Κατσαρή

Ο Θανάσης Κατσαρής και ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

Ιβάν Σαββίδης και Θανάσης Κατσαρής συζήτησαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ΠΑΟΚ και τις εκλογές στον Ερασιτέχνη.

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/10) οι δύο πρόεδροι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχαν πολύωρη συζήτηση για την 12χρονη συνεργασία των δύο ανδρών και το μέλλον του Συλλόγου.

Ο Θανάσης Κατσαρής, παρουσία και του αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετώπισαν τα πολυάριθμα τμήματα του Ερασιτέχνη, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φέρει τίτλους και επιτυχίες, ενώ από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας έγινε εκτενής αναφορά στα ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, όσο και στο θέμα που αφορά την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τον Θανάση Κατσαρή για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου, αλλά και για τις όποιες διαδικασίες επεξεργάζεται προκειμένου να ξεπεραστούν τα διάφορα ζητήματα ώστε να προχωρήσει το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εκλογών στον Σύλλογο ενόψει της γενικής συνέλευσης που έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος έχει κλείσει 26 χρόνια στην προεδρία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την απόφασή του να ανανεώσει εκ νέου και για την επόμενη τετραετία τη θητεία του στον προεδρικό θώκο και στη διοίκηση του ΑΣ.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα