Ιμπόρα: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με 20 λεπτά συμμετοχής, θέλω να βοηθήσω περισσότερο»

Ιμπόρα

bet365

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη Λεβάντε.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει στην Λεβάντε.

Ο 36χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει επιστρέψει για τρίτη φορά στην αγαπημένη του Λεβάντε με σκοπό να τη βοηθήσει να επιστρέψει στη La Liga, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με το να αγωνίζεται μόνο ως αλλαγή.

Παρόλο που ο Ιμπόρα ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση με την Εϊμπάρ στις πρώτες αγωνιστικές, στη συνέχεια ο χρόνος του στο γήπεδο μειώθηκε σημαντικά και σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι θέλει να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και είναι αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει ξανά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα:«Δεν είμαι ικανοποιημένος παίζοντας 20 λεπτά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και, ενώ σέβομαι την απόφασή του, θέλω να δουλέψω σκληρά για να παίζω 90 λεπτά», ανέφερε .

Στην συνέχεια τόνισε επίσης ότι η προσωπική του επιθυμία δεν πρόκειται να βάλει την ομάδα σε δεύτερη μοίρα: «Δεν μπορώ να αφήσω τον εγωισμό μου να υπερισχύσει της ομάδας. Θα αγωνιστώ όσο χρειαστεί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω την προσπάθεια της Λεβάντε».

 


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα