Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/10) στο Gazzetta

Newsroom
δ

bet365

Η συνάντηση Ηλιόπουλου - Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και η προετοιμασία της Εθνικής για τη μάχη με την Αγγλία στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Σούπερ... πυθία! Ο Super Mario έκλεισε τη χθεσινή συνάντηση του με τον Γκαγκάτση λέγοντας του «λόγοι γαρ εργβν σκιαι εισι», φράση που επιδέχεται πολλαπλές μεταφράσεις. Εκτός από τα αρχαία ελληνικά ο Ηλιόπουλος μίλησε και για «χτυπήματα κάτω από τη μέση» που δεν θα ανεχτεί η ΑΕΚ.

Live Sport: «Θέλω διαιτησία στα ίσα». Ο Μάριος Ηλιόπουλος στον Μάκη Γκαγκάτση μετά την «πιστολιά» που έφαγε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Φως των Σπορ: Επίθεση στο «Γουέμπλεϊ». Γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανησυχεί παρά τον τραυματισμό του Ιωαννίδη. Η φόρμα του Παυλίδη, η δίψα του Δουβίκα, οι επιλογές Τζόλη και Μασούρα. Γαλανόλευκο χρώμα αύριο στο θρυλικό γήπεδο, προς σολντ άουτ τα ελληνικά εισιτήρια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ποια ταλέντα βλέπουν τα αστέρια! 5+2 μωρά βγάζουν δόντια!

 

Ώρα των Σπορ: Έβγαλε «ασπίδα», προειδόποιησε. «Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση, θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα