Κίμιχ: «Είμαι υπέρ των περισσότερων αγώνων, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τραυματισμοί»

Κίμιχ - Μπάγερν

bet365

Ο Γιόσουα Κίμιχ δεν συμμερίζεται την άποψη της πλειονότητας των συναδέλφων του που καταδικάζουν την αύξηση των ματς της σεζόν, θεωρώντας πως οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού.

Ο τραυματισμός του Ρόδρι στα τέλη Σεπτεμβρίου «θορύβησε» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, εν μέσω των «φωνών» που επικρατούν για το ολοένα και πιο ασφυκτικό καλεντάρι. Πρωτοστάτης σε αυτές τις φωνές, άλλωστε, είναι ο ίδιος ο Ισπανός χαφ, εκ των φαβορί για την Χρυσή Μπάλα, ο οποίος τόνιζε στην αρχή της σεζόν πως οι παίκτες βρίσκονται στα όριά τους και μελλοντικά ίσως φτάσουν ακόμα και στο σημείο της απεργίας.

Ρόδρι: Ο τραυματισμός του χτύπησε... καμπανάκια στο ποδόσφαιρο! (Poll)

Την ίδια ώρα, τα «θύματα» από ρήξεις χιαστών να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 20 στα top-5 πρωταθλήματα από την εκκίνηση της περιόδου, αριθμός που παραείναι υψηλός για να είναι σύμπτωση. Ωστόσο, υπάρχει και η αντίθετη άποψη, την οποία ενστερνίζεται ο Γιόσουα Κίμιχ, ο οποίος δήλωσε πως βλέπει με καλό μάτι την αύξηση των αγώνων.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γερμανίας, ο αρχηγός των Πάντσερ ανέφερε πως του αρέσει να παίζει πολλά ματς στη σεζόν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ανυπομονούσε για τα προσεχή παιχνίδια του Nations League. Παράλληλα, στάθηκε στα ρόστερ που μεγαλώνουν προκειμένου να φρεσκάρονται πιο συχνά οι ομάδες, ενώ για το θέμα των τραυματισμών υποστήριξε πως οι περισσότεροι προκύπτουν συνήθως ως ατυχήματα.

«Ίσως η άποψή μου να μην είναι πολύ δημοφιλής, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να παίζω πολλούς αγώνες. Τώρα ανυπομονώ και για τα ματς του Nations League.

 

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τραυματισμοί. Τα ρόστερ επίσης μεγαλώνουν. Μπορείς να φρεσκάρεις την ομάδα όλο και πιο συχνά. Προτιμώ μια εβδομάδα γεμάτη παιχνίδια από το να μην έχει καθόλου. Είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι στο γήπεδο. Δεν είμαι σίγουρος έτσι κι αλλιώς ότι έχεις λιγότερους τραυματισμούς αν παίζεις λιγότερα παιχνίδια. Πολλοί σοβαροί τραυματισμοί συνήθως είναι ατυχήματα, κάποιοι είναι ίσως κι από την ένταση», είπε αναλυτικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα