Το UEFA Nations League φέρνει super έπαθλο με πρόγραμμα ανταμοιβής στη Stoiximan!

Newsroom
Παυλίδης
Η ώρα πλησιάζει για την σύγχρονη εκδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004. Η Ελλάδα παρουσιάστηκε συνεπής και ποιοτική στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο UEFA Nations League και τώρα θα μετρήσει για τα καλά τις δυνάμεις της κόντρα στην Αγγλία. Ο αγώνας έρχεται στη Stoiximan με Mission που σε ανταμείβει με ένα μεγάλο έπαθλο.

Το ραντεβού δίνεται στο Γουέμπλει. Στην πιο εμβληματική αθλητική εγκατάσταση της Ευρώπης και μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θεατές, η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί από την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League. Η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, προφανώς και είναι μεγάλη, όμως η κουλτούρα της αλλαγής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει ήδη φανεί. Οι Άγγλοι, παραδοσιακά ενοχλημένοι από το γεγονός πως η Ελλάδα έχει ευρωπαϊκό τρόπαιο κι αυτοί όχι, θα είναι εξαιρετικά πιεστικοί απέναντί μας, αφού είναι και θέμα γοήτρου να το να μην μπουν με σκυμμένο κεφάλι στα αποδυτήρια στη λήξη του αγώνα.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο UEFA Nations League.

Γκρίλις, Φόντεν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κέιν και φυσικά Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελούν ένα σύνολο ισχύος για την ομάδα του υπηρεσιακού Λι Κάρσλει. Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση έχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον και με το έπαθλο* που προσφέρει το πρόγραμμα ανταμοιβής της Stoiximan, το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο UEFA Nations League.

Πέρα από το πρόγραμμα ανταμοιβής Mission για το ποντάρισμά σου σε αυτόν τον αγώνα, μπορείς να αφεθείς και στη μαγεία του Bet Builder Boost που προσφέρει εγγυημένο πριμ 25% στα κέρδη σου. Το Αγγλία - Ελλάδα, θα το βρεις στη Stoiximan με αυτή τη λειτουργία, εκτοξεύοντας την αξία του παιχνιδιού σου.

Το ποντάρισμά σου μπορεί να γίνει εξαιρετικά λεπτομερές.

Ενδεικτικά:

- Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Προσπάθειες στην εστία

- 1o/2o Ημίχρονο, Κόρνερ Over/Under

- Τελικό αποτέλεσμα και συνολικά γκολ Over/Under

Advertorial

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα