Futsal: Με 70 προσκλήσεις ανά ομάδα ο τελικός του Super Cup

Newsroom
ael aek futsal
Ενημέρωση εξέδωσε η ΑΕ Λεμεσού για τον αγώνα του Futsal Super Cup (14/10), με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί με παρουσία 70 προσκεκλημένων για κάθε πλευρά.

Η ΑΕΛ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας, ότι δε θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Super Cup, με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας. Αντίθετα, η νταμπλούχος ομάδα της Λεμεσού με την φιναλίστ Κυπέλλου ΑΕΚ, θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις, όπως προέκυψε από συνεννόηση με την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ:

«Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup μεταξύ της νταμπλούχου μας ομάδας απέναντι στην φιναλίστ κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στο γήπεδο "Ελευθέρια" στις 7 το βράδυ (Cytavision Sports). Μετά από την σημερινή οργανωτική σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 70 προσκλήσεις για τις ανάγκες των οπαδών της.
Ο αγώνας του Super Cup θα είναι ο τρίτος στην ιστορία του τμήματος και η υπόσχεση όλων όσων απαρτίζουν την φετινή φουτσαλική ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του Super Cup».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα