Κριστιάνο Ρονάλντο: Η εντυπωσιακή έπαυλή του στο Μάντσεστερ πωλείται για πέντε εκατομμύρια λίρες

Newsroom
christiano_ronaldo

bet365

Με το στόμα ανοιχτό αφήνει κάποιον η εικόνα της υπερπολυτελούς και εντυπωσιακής έπαυλης του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσέσαϊρ του Μάντσεστερ, η οποία κοστολογείται πλέον στις πέντε εκατομμύρια λίρες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φθινόπωρο του 2022, μετά τη δεύτερη θητεία τους στους Κόκκινους Διαβόλους.

Μαζί με την ομάδα, άφησε πίσω του και την παλιά του κατοικία στο Άλντερλεϊ Ετζ του Τσέσαϊρ που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νότια του Μάντσεστερ.

Η πολυτελής έπαυλη του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, που διαθέτει μεταξύ άλλων επτά υπνοδωμάτιο, εσωτερική πισίνα και τζακούζι, είναι ακόμη στο... ράφι, καθώς δεν έχει πωληθεί ακόμη.

Πλέον, το σπίτι κοστολογείται γύρω στις 5 εκατομμύρια λίρες και βάσει ενός βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο καταλαβαίνει κανείς το γιατί. Μιας και η οικία έχει μέχρι και δωμάτιο... σινεμά!

 

Δέκα οκτώ μήνες μετά, η έπαυλη περιμένει τον επόμενο αγοραστή και ένοικο που θα χώσει το χέρι του... βαθιά στην τσέπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα