Ρονάλντο: Δεν πάει στο Ιράν λόγω της εμπόλεμης κατάστασης

Ρονάλντο: Δεν πάει στο Ιράν λόγω της εμπόλεμης κατάστασης

Newsroom
cristiano_ronaldo_sad_al_nassr

bet365

Λήξη συναγερμού για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η αναμέτρηση απέναντι στην Έστεγκλαλ Τεχεράνης δεν θα διεξαχθεί στο Ιράν και μετατέθηκε σε ουδέτερη έδρα.

Viral είχαν γίνει οι εικόνες όπου εκατοντάδες πύραυλοι στο Ιράν σκέπασαν το γήπεδο που διεξαγόταν η αναμέτρηση Σεπαχάν Ισφαχάν - Ιστικλόλ Ντουσάνμπε για το Champions League Ασίας.

Όπως ήταν φυσιολογικό το Ιράν έπαψε μονομιάς να θεωρείται ασφαλής ζώνης, ιδίως μετά τις απειλές του Ισραήλ για αντίποινα, γεγονός που είχε προκαλέσει προβληματισμούς μέχρι και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε εκφράσει έντονες ανησυχίες για το ταξίδι της Αλ Νασρ στη Μέση Ανατολή για το ματς απέναντι στην Έστεγκλαλ Τεχεράνης στο πλαίσιο του Champions League Ασίας, όμως τελικά ο συναγερμός στην αποστολή των Σαουδαράβων έληξε.

Κι αυτό γιατί πάρθηκε η απόφαση μετάθεσης του αγώνα σε ουδέτερη έδρα, με το ματς πλέον να έχει προγραμματιστεί στο Ντουμπάι στις 22 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα