Εθνική Ελλάδας: Ο θάνατος του Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ και μεγάλη στεναχώρια στους Έλληνες διεθνείς

Ο Μπάλντοκ

bet365

Σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαθαίνοντας στο Λονδίνο τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ! Δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με την Αγγλία.

Μεγάλο είναι το σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σοκ από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Ενός παίκτη που ήταν και διεθνής με την Εθνική μας ομάδας. Η στεναχώρια - όπως είναι φυσικό και επόμενο - είναι μεγάλη και στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας και στους διεθνείς που ήξεραν φυσικά πολύ καλά τον ομογενή δεξιό μπακ και υπήρξε φίλος και συμπαίκτης τους. Η είδηση μαθεύτηκε και στην Αγγλία αργά το βράδυ και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και στενάχωρο.

Είναι δεδομένο πώς σε τέτοιες στιγμές ακόμα και ένας αγώνας με την Αγγλία περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο από τη στιγμή που ο Μπάλντοκ ήταν εκτός αποστολής δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να υπάρξει το οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με το παιχνίδι στο Γούμπλεϊ για το βράδυ της Πέμπτης. Επίσης αργά το βράδυ της Τετάρτης ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής μας στο Instagram αλλά και στο Twitter μπήκε σε μαύρο φόντο λόγω του πένθους για την απώλεια του Μπάλντοκ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα