Εθνική Κύπρου: Ήττα με 3-0 για την Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Γαλλίας

Εθνική Κύπρου: Ήττα με 3-0 για την Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Γαλλίας

Newsroom
cyprus
Η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου γνώρισε την ήττα με 3-0 κόντρα στην πανίσχυρη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro Κ21.

Η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου υποδέχθηκε στην Άχνα την Εθνική Ελπίδων Γαλλίας για την προκριματική φάση του Euro Κ21.

Οι Γάλλοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 3' και στο 5' με Τσαουνά και Εκιτίκε. Στο 11' ο Λέπεναν σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική μας ήρθε στο 15' με τον Κούτσακο να αστοχεί σε προβολή από κοντινή απόσταση.

Στο 17', η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά, λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του σταδίου στην Άχνα. Ένδεκα λεπτά μετά, ο φωτισμός επανήλθε και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

 

Στο 28', οι Γάλλοι βρήκαν δίχτυα με τον σούπερ σταρ της Παρί Σαν Ζερμέν, Εκιτίκε, που μπήκε ωραία στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

Στο 68', οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Τσαουνά να περνάει παράλληλο γύρισμα στην περιοχή και τον Ακλιούς να πλασάρει εύστοχα. Το τελικό 3-0 σκόραρε με κεφαλιά ο Νιανζού, μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 89'.

Το αποτέλεσμα αδικεί την Εθνική μας καθώς είχε δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να βρει δίχτυα, ενώ η εικόνα της ομάδας ήταν περισσότερο από ικανοποιητική, συγκριτικά με το επίπεδο του αντιπάλου.

Στην Γαλλία σήμερα αγωνίζονταν ποδοσφαιριστές όπως ο Νιανζού, ο Εκιτίκε και ο Γκούστο που μετράνε συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα τεράστιων συλλόγων όπως η Μπάγερν, η Παρί και η Τσέλσι.

Κύπρος: Κυριάκου, Σιήκκης, Νεοφύτου, Χροστοδούλου, Αγγελόπουλος, Βίκτωρος (77′ Αντωνίου), Βρόντης, Ανδρέου (77′ Καττιρτζής), Φώτη (77′ Ε. Ανδρέου), Σατσιάς (77′ Θεμιστοκλέους), Κούτσακος (83′ Σπυριδάκης).

Την ερχόμενη Τρίτη η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα