Λούλα: «Μόνο Παίκτες από τη Βραζιλία στην Εθνική Ομάδα»

Λούλα: «Μόνο Παίκτες από τη Βραζιλία στην Εθνική Ομάδα»

Newsroom
lula

bet365

Ο Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πρότεινε να μην καλούνται στην Εθνική Βραζιλίας παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας ότι το εγχώριο ταλέντο αρκεί.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, προκάλεσε αίσθηση με την πρότασή του να μην καλούνται στην Εθνική ομάδα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Η τοποθέτησή του έγινε σε ζωντανή παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό, λίγο μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Χιλής με 2-1, που έφερε την ομάδα πιο κοντά στην πρόκριση για το Μουντιάλ του 2026.

Ο Λούλα ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντοριβάλ Ζούνορ να μην καλεί στην εθνική ομάδα παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Βραζιλία δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με όσους παίζουν στο εξωτερικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο εξωτερικό δεν έχουμε ούτε Γκαρίντσα ούτε Ρομάριο. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νέοι στη χώρα μας που δεν έχουν γίνει ακόμα αστέρες. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε αυτούς τους παίκτες να διαπρέψουν».

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι είχε ήδη συζητήσει την πρότασή του με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας και ζήτησε να μην καλούνται στο εξής παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων, ενισχύοντας έτσι το εγχώριο ταλέντο της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα