Πετρολούλ: Επετειακή εκδήλωση με εντυπωσιακά καπνογόνα και φόντο τη θρυλική νίκη επί της Λίβερπουλ (vid)

Πετρολούλ: Επετειακή εκδήλωση με εντυπωσιακά καπνογόνα και φόντο τη θρυλική νίκη επί της Λίβερπουλ (vid)

Newsroom
,,

bet365

Η Πετρόλουλ γιόρτασε με μεγαλοπρέπεια την εκατονταετηρίδα της, αναβιώνοντας μνήμες από την θρυλική νίκη επί της Λίβερπουλ το 1966.

Η Πετρολούλ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο γήπεδο «Ilie Oană», τιμώντας παράλληλα την ιστορική νίκη επί της Λίβερπουλ, ακριβώς 58 χρόνια μετά το αξέχαστο 3-1 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Η νίκη επί των Κόκκινων το 1966 παραμένει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου, και η ρουμανική ομάδα φρόντισε να το γιορτάσει δεόντος!

,,

Το γήπεδο «φωταγωγήθηκε» με ένα εντυπωσιακό σόου από πυροτεχνήματα και drones, τα οποία σχημάτισαν τα σύμβολα της ομάδας και τη ρουμανική σημαία, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους 12.000 οπαδούς που γέμισαν τις κερκίδες. Οι εξέδρες στην κυριολεξία πήραν φωτία... με τους φιλάθλους να δημιοργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

 



Στον εορταστικό αγώνα, η Πέτρολουλ αναμετρήθηκε με τη Βιτέσε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1 και ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις από τους Ολλανδούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα