Κριστιάνο Ρονάλντο: Λάνσαρε πολυτελή σειρά ρολογιών εμπνευσμένη από τις πιο iconic στιγμές της καριέρας του

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνεργασία με την «Jacob & Co», κυκλοφόρησε μία νέα σειρά πολυτελών ρολογιών, εμπνευσμένη από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναβάθμισε τη συνεργασία του με την πολυτελή μάρκα ρολογιών «Jacob & Co», λανσάροντας μια εντυπωσιακή συλλογή περιορισμένης έκδοσης. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας φιλίας που μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες, ανάμεσα στον Πορτογάλο σταρ και τον ιδρυτή της εταιρίας κοσμημάτων, Τζέικομπ Αράμπο, η οποία μάλιστα ξεκίνησε όταν ο CR7 ήταν ανερχόμενος αστέρας στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η σειρά ονομάζεται «Twin Turbo Furious Baguette», περιλαμβάνει έξι σχέδια με την αξία τους να κυμαίνεται από 29.000 έως 160.000 δολάρια.

Η συλλογή Jacob & Co x CR7 Epic X είναι εμπνευσμένη από κορυφαίες στιγμές της καριέρας του σούπερ σταρ της Αλ Νασρ. Τα δύο μοντέλα Flight of CR7 και Heart of CR7 περιλαμβάνουν λεπτομέρειες, στις οποίες παρουσιάζεται ο Ρονάλντο σε διάφορες πόζες.

Η πιο χαρακτηριστική είναι εκείνη που παραπέμπει στην κεφαλιά που είχε σκοράρει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 2012/13.

 


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα