Κορυφώνεται η αγωνιστική δράση στο Nations League με σπουδαίες αναμετρήσεις!

Newsroom
Γαλλία
Ντέρμπι και ματσάρες σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Δευτέρας (14/10) στο Nations League.

Το Βέλγιο υποδέχεται τη Γαλλία (21:45) και η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες: Οι γηπεδούχοι (4β.) γνωρίζουν πως ενδεχόμενη ήττα θα τους στείλει σε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην 2η κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι (6β.) κυνηγούν την Ιταλία για την πρωτιά στον όμιλο. Η μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα και τις μεγάλες απουσίες (Μπαπέ, Ντε Μπρούινε, Λουκάκου μεταξύ άλλων) οδηγούν προς ένα παιχνίδι με αργό τέμπο και χαμηλό σκορ: Στο 1.82 το Under 2.5 γκολ στην αναμέτρηση.

Ντέρμπι και στο Μόναχο, όπου η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία (21:45). Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα δύο βαθμών από τους φιλοξενούμενος στη μάχη της πρωτιάς, ωστόσο καλούνται να παίξουν χωρίς τους Μουσιάλα και Χάβερτζ, που αποτελούν σημείο αναφοράς στην επιθετική τους λειτουργία. Οι Ολλανδοί δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο Βαν Ντάικ και θα παραταχθούν με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στην άμυνα, κάτι που δεδομένα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση. Η πλάστιγγα γέρνει προς την ισοπαλία, που συνοδεύεται με απόδοση 4.25.

Μετά από τρία ματς χωρίς ήττα (δύο νίκες, μία ισοπαλία), η Τουρκία ταξιδεύει στην Ισλανδία (21:45) με στόχο να «κλειδώσει» ουσιαστικά την πρωτιά στο τέταρτο γκρουπ της 2ης κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σταθερά εξαιρετικό πρόσωπο τους τελευταίους μήνες και διαθέτουν την ποιότητα για να πετύχουν τον στόχο τους. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά ο Αρντά Γκιουλέρ, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το… παζλ για να πρωταγωνιστήσει στο ματς και, γιατί όχι, να σκοράρει πρώτος στην Ισλανδία, γεγονός που συνοδεύεται με απόδοση 7.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα