Πρώην wonderkid της Σπόρτινγκ και του FM που δήλωνε καλύτερος του Κριστιάνο το γύρισε σε πορνοστάρ

Πρώην wonderkid της Σπόρτινγκ και του FM που δήλωνε καλύτερος του Κριστιάνο το γύρισε σε πορνοστάρ

Newsroom
Πρώην wonderkid της Σπόρτινγκ και του FM που δήλωνε καλύτερος του Κριστιάνο το γύρισε σε πορνοστάρ

bet365

Ο άλλοτε φέρελπις Πορτογάλος εξτρέμ, Φάμπιο Παΐμ που είχε δηλώσει καλύτερος του Κριστιάνο Ρονάλντο, εγκατέλειψε οριστικά το ποδόσφαιρο για τον χώρο των ερωτικών ταινιών.

Οι φίλοι του Football Manager θυμούνται σίγουρα το όνομά του. Ο λόγος για τον Φάμπιο Παΐμ, ένα από τα πιο «καυτά» ταλέντα των 00s που θεωρούνταν πως θα αφήσουν εποχή και στην πραγματική ζωή, μόνο που η προοπτική του περιορίστηκε στο εικονικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ο άλλοτε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που για ένα φεγγάρι ανήκε και στην Τσέλσι χωρίς όμως να αγωνιστεί δευτερόλεπτο με την πρώτη ομάδα, εγκατέλειψε μετά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ο Παΐμ πρόσφατα συζητήθηκε έντονα για τη συνέντευξη που έδωσε και στην οποία δήλωσε πως θα μπορούσε να έχει κάνει μεγαλύτερη καριέρα κι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν είχε το μισό από το μυαλό του, λέγοντας συγκεκριμένα:

 

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να μου προσφέρει μια από τις Χρυσές Μπάλες του. Πήγα στην Σπόρτινγκ όταν ήμουν επτά χρονών, μεγάλωσα εκεί. Ήταν χρόνια δόξας στα οποία κέρδισα ό,τι μπορούσα. Δεν έφτασα εκεί που μπορούσα να φτάσω, αλλά σημάδεψα μια γενιά. Αν οι άνθρωποι δεν ξεχνούν είναι επειδή τους σημάδεψα.

«Είπα πάνω στη χαρά μου ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπρεπε να μου προσφέρει μια από τις Χρυσές Μπάλες του. Αλλά μάλλον ήμουν... μετριόφρων. Αν είχα το μισό κεφάλι του Κριστιάνο, δεν θα ήταν αυτός και ο Μέσι.

«Θα ήμουν εγώ, αυτός και ο Μέσι και ίσως δεν θα είχε κερδίσει τις Χρυσές Μπάλες που έχει. Ίσως μία από αυτές να ήταν δικές μου ».

Μέχρι και το 2019, ο Φάμπιο Παΐμ αγωνίστηκε σε 13 διαφορετικές ομάδες από 8 διαφορετικές χώρες. Ανγκόλα, Πορτογαλία, Κατάρ, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Μάλτα, Βραζιλία και Πολωνία. Εν μέσω της καριέρας του κατηγορήθηκε δύο φορές, το 2012 και το 2015, για σεξουαλικά εγκλήματα ενώ το 2019 συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι του στο Εστορίλ.

Μιλώντας για το νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα, δύο από τις συμπρωταγωνίστριες του στις ταινίες πορνό μίλησαν στη «Sun» και εξήραν τις ικανότητές του τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο νέο του πεδίο:

«Πιστεύαμε ότι θα ήταν νευρικός και δεν θα πετύχαινε - αλλά ο Φάμπιο αποδείχθηκε λιοντάρι.

«Ήταν καλός στο ποδόσφαιρο και είναι καλός στο πορνό. Θα έχει επιτυχία. Ελπίζω αυτή η ταινία να είναι η πρώτη από τις πολλές με τον Παΐμ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα