Νιγηρία: Εγκαταλείπει τον αγώνα κόντρα στη Λιβύη μετά τον «εφιάλτη» στο αεροδρόμιο

Νιγηρία: Εγκαταλείπει τον αγώνα κόντρα στη Λιβύη μετά τον «εφιάλτη» στο αεροδρόμιο

Νιγηρία Αποστολή

bet365

Μετά από είκοσι ώρες... φυλάκισης στο αεροδρόμιο, η αποστολή της Νιγηρίας πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και δεν θα παίξει το παιχνίδι των προκριματικών του Copa Africa απέναντι στη Λιβύη.

Βάζει τέλος στον «εφιάλτη» της η Νιγηρία που αποσύρθηκε από το παιχνίδι απέναντι στη Λιβύη για τα προκριματικά του Copa Africa. Οι διεθνείς των Super Eagles κατήγγειλαν πως έμειναν για περισσότερες από είκοσι ώρες... φυλακισμένοι σε λάθος αεροδρόμιο της Λιβύης, μετά από εντολή της κυβέρνησης της χώρας.

«Μας προσγείωσαν σε ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη που πρέπει να φτάσουμε. Μετά μας ανακοίνωσαν πως δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε σε κάποιο ξενοδοχείο για να κοιμηθούμε», είπε ο αρχηγός της εθνικής, και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ-Τροστ Εκόνγκ, που στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αγωνιστεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Η αποστολή της Νιγηρίας πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της αφρικανικής Ομοσπονδίας όσον αφορά στη μοίρα του παιχνιδιού που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (15/10).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα