Εθνική Ελπίδων: Στην Κροατία για το παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού (vid)

Οι Ελπίδες

bet365

Στην Κροατία βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την οικοδέσποινα (15/10/2024, 19:00) για την 16η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025. 

Οι 2 ομάδες δίνουν την απόλυτη... μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης, εκεί όπου βρίσκεται η Κροατία με 19 βαθμούς ενώ η Ελλάδα είναι στην 3η θέση με 17 βαθμούς, με την τελική αναμέτρηση να κρίνει το προνομιούχο εισιτήριο. Υπενθυμίζεται ότι η 2η θέση μπορεί να οδηγήσει στην τελική φάση εάν η ομάδα που την κατακτήσει βρίσκεται στις 3 καλύτερες δεύτερες των εννέα προκριματικών ομίλων.

Αντιθέτως, αν η ομάδα που κατακτήσει την 2η θέση δεν προκριθεί στην τελική φάση ως καλύτερη δεύτερη, θα συμμετάσχει στα play-off πρόκρισης του EURO 2025, τα οποία θα διεξαχθούν στο διάστημα 11-19 Νοεμβρίου και θα καθοριστούν από την κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε: «Θωρώ ότι ο φιλικός αγώνας με τη Σλοβακία αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Κροατία, την ανταγωνίστρια μας όσον αφορά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης. Η Κροατία είναι μια ποιοτική ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πλάνο παιχνιδιού σε σχέση με την ομάδα των Νησιών Φερόε που αγωνιστήκαμε στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση.

Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα σε τακτικό και πνευματικό επίπεδο με μοναδική σκέψη να πιάσουμε υψηλά στάνταρ σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα η κρισιμότητα του αγώνα απαιτεί τακτική συγκέντρωση, εφαρμογή των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και πάνω από όλα αποφασιστικότητα για τη νίκη διότι είναι αυτό που επιθυμούμε για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Ολοκληρώνοντας με το αγωνιστικό μέρος, θα ήθελα να εκφράσω και προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο απροσδόκητα και πρόωρα από τη ζωή καθώς και στην Εθνική Ανδρών και την ομάδα του που έχασαν ένα ενεργό μέλος τους».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ / Epo.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα