Ομάδα ερασιτεχνών της Ουαλίας δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα του μπέιζμπολ μετά από ήττα στη Sunday League

Newsroom
Avenue Hotspur

bet365

Παίκτες ερασιτεχνικής ομάδας της Ουαλίας δέχθηκαν επίθεση καθώς έβγαιναν από τα αποδυτήρια μετά από αγώνα της Sunday League, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να υποστεί τραύματα που θα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο.

Η Αστυνομία της Νότιας Ουαλίας έχει ξεκινήσει έρευνα που αφορά περιστατικό συμπλοκής ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες, το οποίο άφησε πίσω τραυματίες, μετά από αγώνα της Sunday League.

Πιο συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές της Avenue Hotspur, συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα Τζόελ Κόλινς, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο γόνατο, δέχθηκαν επίθεση μετά την ήττα τους με 3-1 από τη Llanrumney Athletic, με δικό τους κόσμο να τούς επιτίθεται με μπαστούνια του μπέιζμπολ, σέλες ποδηλάτων και άλλα βαριά αντικείμενα.

Η ένταση ήταν αυξημένη ήδη από τον αγώνα, με το διαιτητή να δίνει τρεις κόκκινες κάρτες και δύο κίτρινες μέχρι το τέλος. Κανείς, ωστόσο, δεν φανταζόταν ότι η αντίδραση των οπαδών θα ήταν τόσο οργισμένη ώστε να οργανώσουν επίθεση κατά των παικτών όσο εκείνοι θα έβγαιναν από τα αποδυτήρια.

Σε δήλωσή του, ο σύλλογος χαρακτήρισε το περιστατικό ως «σοκαριστικό» και «τρομακτικό» για όλους όσους βρέθηκαν εκεί. «Εμπιστευόμαστε την αστυνομία και πιστεύουμε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ουαλοί.

 

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις και κάνουν έκκληση για μάρτυρες. Την ίδια ώρα, ο γκολκίπερ της Avenue θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα που αποκόμισε από την επίθεση, ενώ κι άλλοι συμπαίκτες του έχουν χτυπήσει, όχι όμως τόσο σοβαρά όσο ο ίδιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα