Κροατία Κ21 - Ελλάδα Κ21 3-2: Τα highlights του αγώνα (vid)

Newsroom
ελλαδα κροατια ελπίδες

bet365

Η Εθνική Ελπίδων τα έδωσε όλα στην έδρα της Κροατίας, όμως αυτό δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την ήττα και τον μηδενισμό των πιθανότητων της για πρόκριση στο Euro U21.

Η Εθνική Ελπίδων έκανε κατάθεση ψυχής στην έδρα της Κροατίας, όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ματς μόλις στο 34ο λεπτό, επέστρεψε και έφερε το παιχνίδια στα ίσια πριν καν βγει το ημίχρονο, όμως τελικά ηττήθηκε με 3-2 κι έμεινε εκτός από το Euro U21.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γκολ των Κατσαβέντα και Μπέλιο στο 16' και το 34' αντίστοιχα, μείωσαν αρχικά με την κεφαλιά του Κωστούλα έπειτα από την σέντρα του Μουζακίτη στο 45+3' και ισοφάρισαν με τον Μπακούλα, έπειτα από γύρισμα του Κουρφαλίδη στο 45+4'.

Δεν μπόρεσαν όμως να ολοκληρώσουν την ανατροπή και στο 76' ο Βούσκοβιτς έδωσε στην ομάδα μας με κεφαλιά την χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα