Κώστας Μανωλάς: Ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό της πρώτης κατηγορίας των Κυκλάδων!

Newsroom
Ο Κώστας Μανωλάς στον Πανναξιακό

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του υπογράφοντας στον Πανναξιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία των Κυκλάδων.

Επιστροφή στις ρίζες του για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος επιστρέφει στη Νάξο για χάρη του Πανναξιακού, έχοντας αποφασίσει να μείνει στον τόπο καταγωγής του μαζί με την οικογένειά του.

Η ομάδα από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του ανακοίνωσε τη μεταγραφή «βόμβα» του 33χρονου Έλληνα διεθνή στόπερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα.

Ο Πανναξιακός αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο, με την ομάδα της Νάξου να αναφέρει στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα .

 

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα