Η σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών Κύπρου

Η σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών Κύπρου

Newsroom
ΚΥΠΡΟΣ
Η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τα προπονητικά τιμ των Εθνικών ομάδων, από επίπεδο παίδων και νεανίδων, έως ανδρών (futsal) και γυναικών.

Τα προπονητικά τιμ που θα εργαστούν στις Εθνικές ομάδες της Κύπρου, σε επίπεδο γυναικών, ελπίδων, νέων, νεανίδων και παίδων, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της το πρωί της Πέμπτης η ΚΟΠ.

Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε νέους εκλέκτορες σε γυναίκες και παίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη σύνθεση των προπονητικών ομάδων των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Ελπίδων, Νέων, Νεανίδων και Παίδων.

 

-Νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών είναι ο Ρένος Δημητριάδης με βοηθό προπονήτρια την Ελένη Τουμπή, γυμναστή το Ματθαίο Πιππία και προπονητή τερματοφυλάκων τον Παναγιώτη Χαραλάμπους.

-Στην Εθνική Ανδρών Futsal συνεχίζει ο Άθως Στυλιανου με προπονητή τερματοφυλάκων το Σάββα Καραϊσκάκη.

-Στην Εθνική Ελπίδων Κ-21, προπονητής είναι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης με βοηθό προπονητή το Γιώργο Ελευθερίου, γυμναστή το Γιώργο Παρασκευά και προπονητή τερματοφυλάκων το Μιχάλη Μορφή.

-Προπονητής της Εθνικής Νέων Κ-19 είναι ο Βαλεντίνος Κουλουντής με βοηθό προπονητή το Δημήτρη Θωμά, γυμναστή το Λούκα Ζένιου και προπονητή τερματοφυλάκων το Σάββα Καραϊσκάκη.

-Στην Εθνική Νεανίδων Κ-19 συνεχίζει ο Σάββας Σοφοκλέους με βοηθό προπονήτρια την Ιουλία Παναγιώτου, γυμνάστρια τη Μαρίνα Ιωαννίδου και προπονήτρια τερματοφυλάκων τη Μαρία Νικολάου.

-Προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ-17 είναι ο Μιχάλης Μάρκου με βοηθό προπονητή το Λάμπρο Λάμπρου, γυμναστή το Λούκα Ζένιου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Αντώνη Παπαντώνη.

-Προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ-16 είναι ο Άρσεν Μιχαήλοβιτς με βοηθό τον Χρίστο Χατζηπαντελίδη, γυμναστή το Ματθαίο Πιππία και προπονητή τερματοφυλάκων το Μιχάλη Μορφή.

-Στην Εθνική Παίδων Κ-15 νέος προπονητής είναι ο Μιχάλης Ιωάννου με βοηθό τον Ανδρέα Βωνιάτη, προπονητή τερματοφυλάκων των Παναγιώτη Χαραλάμπους και γυμναστή τον Όμηρο Ζάγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα