Ρομπέρτο Μαντσίνι: Η Σαουδική Αραβία τού γυρίζει την πλάτη, αμφίβολο το μέλλον του στην εθνική

Ρομπέρτο Μαντσίνι: Η Σαουδική Αραβία τού γυρίζει την πλάτη, αμφίβολο το μέλλον του στην εθνική

mancini 2

bet365

Αρκετά δυσμενής είναι η θέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς η Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας είναι απογοητευμένη από τα αποτελέσματα της εθνικής, την ώρα που ο Ιταλός προπονητής έχει... ανοίξει πόλεμο και με τους φιλάθλους.

Η εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας συνέχισε την απογοητευτική της πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, μετά το 0-0 με το Μπαχρέιν. Ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι ζήτησε από τους παίκτες του να αναλάβουν την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις τους, πράγμα που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Μετά τη συγκεκριμένη ισοπαλία, η Σαουδική Αραβία βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου γκρουπ, έχοντας πέντε βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Αυστραλία και το Μπαχρέιν. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του άξιζε να κερδίσει, αλλά το πρόβλημα είναι η αδυναμία της στη δημιουργία. Παρά τον οχετό αρνητικών σχολίων που έχει δεχθεί, ο ίδιος φάνηκε αισιόδοξος ότι δεν πρόκειται να απολυθεί.

Ο ίδιος έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, όταν ξέσπασε κατά των θεατών στην προηγούμενη αναμέτρηση, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, απέφυγε να σχολιάσει τη θέση του Μαντσίνι, αναφέροντας ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από μία ψύχραιμη εξέταση της κατάστασης. Έπονται κρίσιμοι αγώνες με την Αυστραλία και την Ινδονησία τον Νοέμβριο, την ώρα που οι φίλαθλοι ξεσηκώνονται κατά του Ιταλού προπονητή, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του.

Εάν οι Σαουδάραβες αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον 59χρονο, θα πρέπει να τού καταβάλουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ως αποζημίωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα