Όταν ο 16χρονος Κώστας Μανωλάς ήταν αρχηγός σε τελικό σχολικού πρωταθλήματος στη Νάξο! (vid)

Newsroom
Ο Κώστας Μανωλάς στη Νάξο 16 χρονών με το περιβραχιόνιο του αρχηγού

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του για να αγωνιστεί με τον Πανναξιακό, αλλά πόσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο σε εφηβική ηλικία στη Νάξο φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

Η είδηση της ανακοίνωσης του Κώστα Μανωλά από τον Πανναξιακό της πρώτης κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων στις Κυκλάδες ήταν από αυτές που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «βόμβες».

Ο 33χρονος Έλληνας διεθνής στόπερ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Νάξο, στον τόπο καταγωγής του, για να μείνει εκεί με την οικογένειά του και παράλληλα αποφάσισε να αγωνιστεί στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στο YouTube υπάρχει ένα βίντεο από την ιστοσελίδα koinignomi.gr που παρουσιάζει τον Μανωλά σε ηλικία 16 ετών να αγωνίζεται σε τελικό σχολικού πρωταθλήματος στη Νάξο, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα