Γιακουμάκης: «Βασιλιάς» στο πρωτοσέλιδο της «Record», ο νέος ακριβότερος παίκτης στο Μεξικό

Ο Γιακουμάκης είναι ο νέος «βασιλιάς» στο Μεξικό

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποτελεί πλέον τον παίκτη με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο Μεξικό και η τοπική εφημερίδα «Record» τον τοποθέτησε στον... θρόνο των δολαρίων στο τελευταίο της πρωτοσέλιδο.

Νέα σεζόν, νέα χώρα και πρωτάθλημα, αλλά ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να διαπρέπει στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στο Μεξικό και με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ.

Ο Έλληνας στράικερ διανύει εξαιρετική εκκίνηση με τη νέα του ομάδα μετρώντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ στις πρώτες του εννέα συμμετοχές, επιδόσεις που έχουν στρέψει πάνω του τους προβολείς και τον καθιστούν πλέον τον ακριβότερο παίκτη του πρωταθλήματος!

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του η χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt ανέβηκε κατά 1,1 εκατομμύριο ευρώ φτάνοντας τα 9 εκατομμύρια ευρώ, αριθμός... ρεκόρ που ήταν αρκετός για να γίνει πρωτοσέλιδο στην ομώνυμη μεξικάνικη εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, η «Record» αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στον διεθνή φορ τοποθετώντας τον στον θρόνο των δολαρίων και γράφοντας στη λεζάντα «ο πιο πολύτιμος», αναφορικά με τη χρηματιστηριακή του αξία.

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε που ο Γιακουμάκης αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της μεξικάνικης εφημερίδας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα