Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Με πανό στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι πριν το ματς με τη Λιντς

Άρτεμις Κλεφτάκη
baldock_fans

bet365

Κρατώντας πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ φωτογραφήθηκαν οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο δρόμο προς το «Έλαντ Ρόουντ» για την αποψινή αναμέτρηση με τη Λιντς (18/10, 22:00).

Οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή και δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Στο δρόμο τους για το «Έλαντ Ρόουντ», ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Λιντς για την Championship, οι φίλαθλοι των Λεπίδων φωτογραφήθηκαν κρατώντας ένα πανό, όπου απεικονίζεται ο πάντα χαμογελαστός Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ και της Εθνικής Ελλάδας.

Μάλιστα, πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση αναμένεται να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα κατατεθούν λουλούδια ως φόρος τιμής στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα