Κατσουράνης στο Gazzetta: «Σε καλό δρόμο η Εθνική, μπορούμε να πάμε σε μεγάλη διοργάνωση»

Κατσουράνης στο Gazzetta: «Σε καλό δρόμο η Εθνική, μπορούμε να πάμε σε μεγάλη διοργάνωση»

Newsroom
Ο Κατσουράνης μίλησε στο Gazzetta στο πλαίσιο του «Navarino Challenge»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο Gazzetta στο πλαίσιο του «Navarino Challenge» και εξέφρασε την ικανοποίησή του με την Εθνική καθώς και την αισιοδοξία του πως είναι θέμα χρόνου να προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Costa Navarino για το «Navarino Challenge», το κορυφαίο sports tourism event στο οποίο έδωσε το παρών και ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο παλαίμαχος Έλληνας μέσος μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας σε μικρά παιδιά στο πλαίσιο των ποδοσφαιρικών δράσεων της διοργάνωσης και στο περιθώριο του session μίλησε στο Gazzetta, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την πορεία της Εθνικής υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι σε καλό δρόμο, έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να μας πάνε σε μεγάλη διοργάνωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Gazzetta:

Για την εμπειρία του Navarino Challenge:

 

«Κάθε χρόνο και καλύτερα. Πολλά παιδιά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Πολύ ωραία η διάθεσή τους. Το πιο σπουδαίο είναι να χαμογελάνε, να διασκεδάζουν και να περνάνε ωραία»

Για το τι πρέπει να κρατήσουν τα παιδιά:

«Εξαρτάται από την ηλικία. Στα παιδιά από 10 ως 13 ετών τους λες να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο πρώτα, να κάνουν ντρίμπλες. Να μην μπαίνουν τόσο πολύ σε τακτικά θέματα. Και νομίζω ότι έρχεται αυτή η ηλικία αν έχουν μάθει σωστά το ποδόσφαιρο κι ασχοληθούν πολύ με οδήγημα, ντρίμπλα, με πάσα, διάφορα πιο ατομικά πράγματα δηλαδή να εξελίξουν τον εαυτό τους, να φτιάξουν τα δύο τους πόδια, το κεφάλι τους, να βλέπουν μέσα στο γήπεδο νομίζω ότι μετά έρχεται πιο εύκολα η τακτική, η φυσική κατάσταση και η δύναμη. Οπότε αυτό προσπαθούμε να τους μάθουμε κι εμείς».

Για την Εθνική μετά τις τελευταίες νίκες με Αγγλία και Ιρλανδία:

«Νομίζω η Εθνική είναι σε καλό δρόμο, έχει καλό προπονητή. Έτσι κι αλλιώς ξέρουμε ότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές αυτή η γενιά κι ότι μπορούν να μας πάνε σε μεγάλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά, όχι για τα αποτελέσματα αλλά για αυτό μας δίνουν στο γήπεδο, εγώ πάντα σε αυτό στέκομαι. Γιατί αν βρεις αυτά που πρέπει στο γήπεδο είσαι κοντά στο να πας σε μεγάλη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα