Ζλάταν και Ρούνεϊ φορούν γάντια κι ετοιμάζονται για αγώνα στο ρινγκ!

Newsroom
Ζλάταν - Ρούνεϊ

bet365

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίζονται δεκτικοί στο ενδεχόμενο να φορέσουν... γάντια και να μπουν στο ρινγκ!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γουέιν Ρούνεϊ διέπρεψαν στην τέχνη του γκολ καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά ίσως το ποδόσφαιρο να μην ήταν το μοναδικό ταλέντο στο οποίο είχαν έφεση. Το... ξύλο που έδιναν κι έπαιρναν από τα αντίπαλα στόπερ ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού τους, με τον Ζλάταν ειδικά να έχει μια... παραπάνω οικειότητα με τις πολεμικές τέχνες.

Ίσως αυτή να ήταν και η αφορμή πίσω από την ιδέα του Μαμς Τέϊλορ να φορέσουν γάντια και να μπουν στο ρινγκ! Ο Τέιλορ πρόκειται για τον «εγκέφαλο» πίσω από το πρότζεκτ του Misfits Boxing, το οποίο δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Kalle και Nisse Sauerland, για να αυξήσουν την απήχηση της πυγμαχίας.

Όπως αποκάλυψε στη «Sun», ο ίδιος είχε συνομιλίες με τους Ζλάταν και Ρούνεϊ για να δώσουν έναν αγώνα πυγμαχίας και μάλιστα τόνισε πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να πουν το «ναι».

«Προσπάθησα να πείσω τον Ζλάταν και μπορεί να αγωνιστεί. Είμαι καλός φίλος με τον μάνατζέρ του και είχαμε ένα FaceTime, οι τρεις μας. Ήταν πραγματικά υπέροχο γιατί έχει δει πολλούς αγώνες Misfits. Ήταν κικ μπόξερ, θα ήταν και καλός. Θα πω ότι ο Ζλάταν και ο Γουέιν Ρούνεϊ, έχουν γίνει συζητήσεις και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου. Κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν άλλα ονόματα που δεν είναι τόσο μεγάλα όσο αυτοί».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα