Τούχελ: Το «restart» που έκανε στη ζωή του σε πνευματικό καταφύγιο στην Ινδία (vid)

Τούχελ: Το «restart» που έκανε στη ζωή του σε πνευματικό καταφύγιο στην Ινδία (vid)

Ο Τούχελ έκανε restart στη ζωή του σε πνευματικό καταφύγιο στην Ινδία

bet365

Ο Τόμας Τούχελ αξιοποίησε το διάστημα της απουσίας του από τους πάγκους το 2022 για να ανανεωθεί πνευματικά και να κάνει επανεκκίνηση στη ζωή και την καριέρα του.

Μετά από ένα κενό πέντε μηνών, ο Τόμας Τούχελ επέστρεψε στους πάγκους για λογαριασμό της εθνικής Αγγλίας, αποχωρώντας για πρώτη φορά από το συλλογικό επίπεδο.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να επιστρέψει παράλληλα και στις επιτυχίες, μετά το άδοξο πέρασμά του από την Μπάγερν Μονάχου που έληξε χωρίς τίτλο (η πρώτη σεζόν μετά το 2011-12 που συνέβη κάτι τέτοιο στους Βαυαρούς), αλλά και το πρόωρο φινάλε στη θητεία του στην Τσέλσι πίσω στο 2022, γεγονός το οποίο τον είχε φέρει στα όρια του καθώς συνέπεσε και με το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η «Daily Mail» ρίχνει φως σε εκείνη την περίοδο που πέρασε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Τριών Λιονταριών μακριά από τους πάγκους, ψάχνοντας για ένα «restart» στην προσωπική του ζωή. Restart που βρήκε σε ένα πνευματικό καταφύγιο στην Ινδία.

Ο 51χρονος πλέον manager ταξίδεψε στην Κεράλα τον Οκτώβριο του 2022 όπου και διέμεινε για τρεις εβδομάδες στο «Sitaram Beach Retreat», ένα θέρετρο πνευματικής ανάτασης στην ακτή Malabar στο οποίο ο Γερμανός ακολούθησε έναν ειδικό τρόπο ζωής υπό τις οδηγίες του πνευματικού θεραπευτή του, Vignesh Devraj.

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπήρχαν ώρες διαλογισμού, χωρίς τηλεόραση και με μεγάλο εστίαση στη διατροφή, τη ρουτίνα και τον ύπνο. Μια πραγματικότητα που φέρεται να δυσκόλεψε στην αρχή τον Τούχελ, ο οποίος με το που έφτασε στο καταφύγιο ξεκίνησε διάστημα αποχής από τη ζάχαρη για έξι μέρες και στερήθηκε έτσι τη σοκολάτα που αγαπά, ή οτιδήποτε άλλο έβρισκε ιδιαίτερα νόστιμο.

Τις πρώτες 72 ώρες, φέρεται να ήταν συνεχώς εκνευρισμένος και οξύθυμος, ωστόσο στο φινάλε της θεραπείας του εμφανίστηκε ανανεωμένος, όπως φαίνεται και στο βίντεο 41 λεπτών που ανήρτησε το πνευματικό καταφύγιο στο YouTube με τον Τούχελ να κάνει έναν απολογισμό των όσων έμαθε και ένιωσε:

«Είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Για μένα ήταν περισσότερο μια τελετουργία για να κλείσουν κάποιοι κύκλοι και να ξαναρχίσουν τα πράγματα από την αρχή. Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα