Βέλγιο: Ποδοσφαιριστής έχασε τρία δάχτυλα σε πανηγυρισμούς, έσκασε κροτίδα στο χέρι του!

Μένεν
Έναν εφιάλτη έζησε ποδοσφαιριστής της τέταρτης κατηγορίας του Βελγίου, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ρίψη κροτίδας από την κερκίδα προς το μέρος του.

Θλιβερή είδηση από το Βέλγιο, εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής της Μένεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών. Ο παίκτης της τέταρτης κατηγορίας είχε σκοράρει δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του και πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του μπροστά στην κερκίδα. Τότε, επιχείρησε να απομακρύνει από το χορτάρι μια κροτίδα που ένας οπαδός είχε πετάξει, όταν εκείνη έσκασε πάνω στο χέρι του!

Ο 26χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με το HLN, εν τέλει έχασε ένα ολόκληρο δάκτυλο και το μεγαλύτερο μέρος δύο ακόμα δακτύλων. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στην εντατική, όσο ο σύλλογος και η αστυνομία συνεργάζονται για τον εντοπισμό του οπαδού που παρενέβη τον κανονισμό του γηπέδου και πέταξε στο χορτάρι την κροτίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα