ΑΣ ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ., αύριο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

ΑΣ ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ., αύριο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Θανάσης Κατσάρης, πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο «ασπρόμαυρο» «Παλατάκι», με τη διαδικασία της ψηφοφορίας νέου προέδρου και νέων μελών για το ΔΣ να πηγαίνει για την Τρίτη (22/10).

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ, που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου και νέου Δ.Σ. να διεξάγονται την Τρίτη (22/10).

«Κάθε φορά και σε μικρότερο χώρο γίνεται η Γ.Σ.. Είναι πολύ λυπηρό ο ΠΑΟΚ να έχει τόσα λίγα μέλη. Κάποια στιγμή φτάσαμε στα 3.000 μέλη και τώρα είμαστε στα 300. Ότι χρειαζόταν το κάναμε, αλλά απ’ ότι φαίνεται τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν τον ενδιαφέρει Α.Σ. ΠΑΟΚ. Πρέπει να έρθουν νέα μέλη και νέοι παράγοντες, ώστε να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ. Εμείς προσπαθούμε να μην χρωστάμε, να είναι υγιές το σωματείο και προσπαθούμε όσο γίνεται να πρωταγωνιστούν τα τμήματα», σχολίασε από το βήμα της Συνέλευσης ο Θανάσης Κατσαρής, που θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και οδεύει ολοταχώς για μία ακόμη τριετία μετά από 26χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ηγεσία του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Οι αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης (22/10) στις 08:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00, ενώ ορίστηκε και η τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα αποτελείται από τους Κώστα Παϊσιάδη, Αχιλλέα Τζήκα και Κατερίνα Γιαννακοπούλου.

Στη διαδικασία, βάσει του αθλητικού νόμου, δεν θα υπάρχουν ψηφοδέλτια παράταξης, αλλά τρεις λίστες, μία με υποψήφιους προέδρους, μία με τα υποψήφια για το νέο ΔΣ μέλη και μία με τους υποψηφίους για την εξελεγκτική.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα