Νεϊμάρ για την επιστροφή του: «Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα»

Νεϊμάρ για την επιστροφή του: «Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα»

Newsroom
Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ έστειλε το πρώτο του μήνυμα για την επιστροφή του στη δράση με την Αλ Χιλάλ, περιγράφοντας τα συναισθήματά του μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μετά από 369 ημέρες απουσίας.

Ο Νεϊμάρ ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη χρονιά και αγωνίστηκε ξανά με την Αλ Χιλάλ, ύστερα από 369 ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέρασε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό του ματς με την Αλ Αΐν, για το Champions League Ασίας. Ο 32χρονος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φανς του, μέσω ανάρτησής του στα social media, περιγράφοντας το τι σήμαινε για εκείνον η επιστροφή του στη δράση μετά την πολύμηνη απουσία του.

«Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα, οι πεταλούδες στο στομάχι πριν από το παιχνίδι είναι πάντα υπέροχες. Ας είναι μια υγιής επιστροφή! Ο Θεός να μάς ευλογεί και να μάς προστατεύει», ανέφερε στη λεζάντα του post του ο Νεϊμάρ, που σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε περιγράψει το πόσο ψυχοφθόρο ήταν για τον ίδιο το ότι έμενε μακριά από το ποδόσφαιρο.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα