Καυτή εκκίνηση στο Champions League στο 26.40!

Newsroom
Kylian Mbappe 400
Στην 3 η αγωνιστική του Champions League δεσπόζει το repeat του περυσινού τελικού νάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ. Η «βασίλισσα» σκέφτεται μόνο το «τρίποντο» της νίκης, ενώ οι Γερμανοί θα ψάξουν μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό τον Ιούνιο στο Γουέμπλεϊ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Λιλ στη Γαλλία (1-0) και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έμειναν στο «μηδέν» στην επίθεση. Το Σάββατο η Ρεάλ νίκησε 1-2 τη Θέλτα με σκόρερ τους Μπαπέ και Βινίσιους. Αμφότεροι λόγω κλάσης θα αναλάβουν και πάλι πρωτοβουλίες και είναι ικανοί να δημιουργήσουν προβλήματα στην γερμανική άμυνα. Anytime σκόρερ Μπαπέ σε απόδοση 1.65!

Στην πλευρά της Ντόρτμουντ δεν περνάει απαρατήρητη η φόρμα του Σερού Γκιρασί. Ο επιθετικός της γερμανικής ομάδας «πυροβολεί» και μέσα στη Μαδρίτη θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Γκριρασί σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ισάριθμα γκολ, ενώ στο Champions League έχει 3 γκολ σε 2 συμμετοχές. Anytime σκόρερ Γκιρασί σε απόδοση 3.60!

Στο Τορίνο η «μάχη» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Στουτγκάρδη θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Γιούβε υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα έχει γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Στο Champions League ξεκίνησε ιδανικά (2/2) και στο τελευταίο της ματς νίκησε μέσα στη Λειψία (2-3) παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Η Στουτγκάρδη με ένα βαθμό σε 2 παιχνίδια στη διοργάνωση θα παλέψει για την έκπληξη και είναι ικανή για τουλάχιστον ένα ημίχρονο να βάλει δύσκολα στους Ιταλούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα 2 ματς της γερμανικής ομάδας στη League Phase του Champions League ήταν «Χ» στο πρώτο μέρος. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.30.

Το τίτλο του φαβορί είναι ικανή να επιβεβαιώσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέσα στην Αυστρία απέναντι στην Στουρμ Γκρατς. Οι Πορτογάλοι διαθέτουν επιθετικό ταλέντο σκοράρουν με άνεση, ενώ η Στουρμ μέσα στο Κλάγκενφουρτ και όχι στη φυσική της έδρα θα ρισκάρει για την μεγάλη έκπληξη! Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

O συνδυασμός των 4 επιλογών σε απόδοση 26.40!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα