Ντιέγκο Φορλάν: Έτοιμος για την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή σε τουρνουά ATP

Newsroom
Ντιέγκο Φορλάν: Έτοιμος για την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή σε τουρνουά ATP

bet365

Στα 45 του χρόνια, ο Ντιέγκο Φορλάν ετοιμάζεται να πιάσει... ρακέτα και να συμμετάσχει σε επίσημο τουρνουά της ATP για πρώτη φορά!

Ο Ντιέγκο Φορλάν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2019 βάζοντας τέλος σε μία γεμάτη καριέρα. Τώρα, ο 45χρονος πλέον Ουρουγουανός αποφάσισε να το... γυρίσει στο τένις και να πάρει μέρος για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά της ATP.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φορλάν θα συμμετάσχει στο Uruguayan Open που θα διεξαχθεί στο Μοντεβιδέο τον προσεχή Νοέμβριο παίρνοντας μέρος στο διπλό μαζί με τον 32χρονο Φεντερίκο Κόρια (Νο 101).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με το τένις προτού τον κερδίσει το ποδόσφαιρο, ενώ μέσα στη χρονιά έπαιξε σε διάφορα τουρνουά της πατρίδας του στο μονό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα