Πρωτάθλημα Γυναικών: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις μέχρι την 7η αγωνιστική

Newsroom
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
Μέσω ανακοίνωσης η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γυναικών που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, μέχρι και την 7η αγωνιστική.

Τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος γυναικών που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, μέχρι την 7η αγωνιστική, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η ΚΟΠ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με τη Cytavision και στην προσπάθεια ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, συνεργάζονται και προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα ματς από τα τρία της κάθε αγωνιστικής.

Η επόμενη μετάδοση έχει οριστεί για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και το ματς Lakatamia FC - Apollon Ladies, μιας και μεσολαβεί διακοπή για την προετοιμασία της Εθνικής γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

 

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ συνεχίζονται στο Πρωτάθλημα Γυναικών που μετά την επανέναρξη θα μπεί στην 4η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα με τις επόμενες τηλεοπτικές μεταδόσεις:

4η αγωνιστική / 3 Νοεμβρίου

Κυριακή 11:00πμ, Στάδιο Δόξα Παλιομετόχου

Lakatamia FC - Apollon Ladies

5η αγωνιστική / 10 Νοεμβρίου

Κυριακή 11:00πμ, Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς

Apollon Ladies - Λευκοθέα Λατσιών

6η αγωνιστική / 17 Νοεμβρίου

Κυριακή 11:00πμ, Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου / Θεοδώρειον

Ομόνοια Λευκωσίας - Λευκοθέα Λατσιών

7η αγωνιστική / 24 Νοεμβρίου

Κυριακή 11:00πμ, Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς

Apollon Ladies - Άρης Λεμεσού

@Photo credits: ΚΟΠ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα