Ατλέτικο Μινέιρο: Μια ανάσα από τον τελικό του Λιμπερταδόρες η ομάδα του Μπερνάρ (vid)

Ατλέτικο Μινέιρο: Μια ανάσα από τον τελικό του Λιμπερταδόρες η ομάδα του Μπερνάρ (vid)

Η Ατλέτικο Μινέιρο βλέπει τελικό Λιμπερταδόρες μετά από 11 χρόνια

bet365

Με το ενάμισι πόδι στον πρώτο της τελικό Κόπα Λιμπερταδόρες έπειτα από 11 χρόνια βρίσκεται η Ατλέτικο Μινέιρο του Μπερνάρ, η οποία επικράτησε 3-0 της Ρίβερ Πλέιτ στον πρώτο ημιτελικό.

Μετά από έντεκα χρόνια η Ατλέτικο Μινέιρο βλέπει και πάλι στον ορίζοντα τελικό Κόπα Λιμπερταδόρες!

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην «μαέστρος» του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, κατατρόπωσε τη Ρίβερ Πλέιτ στον πρώτο ημιτελικό (3-0) και απέχει μια... ανάσα από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της.

Στη... φλεγόμενη «Arena MRV» του Μπέλο Οριζόντε, οι ασπρόμαυροι που έχουν αρχηγό τον Χουλκ, έκαναν «πάρτι» με πρωταγωνιστή τον Ντέιβερσον, ο οποίος σκόραρε δις στο 22' και στο 70', για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Παουλίνιο στο 74' και να δώσει κάτι παραπάνω από ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Ο Μπερνάρ. ο οποίος δεν έχει γκολ ή ασίστ ως τώρα τη φετινή σεζόν αλλά είχε παίξει στα τέσσερα προηγούμενα ματς του Λιμπερταδόρες, έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα